onsdag 9 juli 2014

FotoapparJag brukar läsa Johanna bloggar, just för att man brukar få sådana bra tips! Jag tycker också att det är roligt att göra ens mobibilder lite roligare innan de publiceras på bloggen. Det är inte alltid de blir så mycket bättre kvalitetsmässigt, men det känns ändå lite roligare.

Mina favoriter i fotoappsvärlden är absolut dessa:

 • LINE camera
 • MagicHour
 • Typic+
 • Snapseed
 • Strip Design (använder dock inte så mycket)
 • Halftone (använder heller inte så mycket)
Har du själv några appfavoriter?

3 kommentarer:

 1. Tack så mycket :) Idag är de helt slut då det rä så varmt så de bara ligger & tittar ut från pysselrumsfönstret som de vanligtvis inte får vara i. Men enda fönstret de kan sitta i som fläktar med skugga.

  Använder inga fotoappar förutom en app att sätta ihop fler bilder.

  SvaraRadera
 2. Japp! De kommer upp i min blogg om några dagar. Håll utkik! :)

  SvaraRadera
 3. Känner mig som miss tråk, men jag använder inga fotoappar alls. men önskar det fanns någon vintage som jag gillar! inte hittat någon än bara :)

  SvaraRadera