onsdag 9 juli 2014

Bad och sommarmat

Dopp i sjön!

Så varmt vi har det! Jag ska väl inte klaga, när sommarvärmen har hittat hit. Men vissa stunder föredrar jag att sitta i skuggen. Man behöver små pauser från värmen också. När den heta sommarvärmen är här, behöver man verkligen inte längta till Medelhavet. 

I morse gjorde jag i ordning äggmackor, som vi skulle ha med oss när vi gick till sjön. Idag blev det premiärdopp för min del. Det var ljuvligt skönt i skogssjön! Jag brukar i vanliga fall behöva ta lång tid på mig för att våga doppa mig. Idag behövdes verkligen inte det. Sedan kändes det extra ljuvligt att ha en simmande hund efter sig. Så underbart! 

Lax och potatis
Efter badet väntade grillad lax och delikatesspotatis. Verkligen sommarmat! Så gott det var! Sedan har jag även tvättat idag efter vår campingvistelse. Det var inte roligt, men ändå nödvändigt. 

Njuter du också av sommarvärmen?

14 kommentarer:

 1. Jag njuter även fast jag arbetar. Jag har ännu inte tagit årets första dopp, men hoppas att det kan bli ett dopp under helgen.

  SvaraRadera
 2. Duktig du varit idag då =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det vet jag inte om jag har varit. På vilket sätt tycker du att jag har varit duktig?

   Radera
 3. Låter som en bra dag. en paus i skuggan är alltid bra.

  Min kropp gillar dock inte värmen i år så jag är inte så glad :(

  SvaraRadera
 4. Nej, tyvärr lider jag av sommarvärmen denna sommar! :( Vad kul med premiärdopp! :)

  SvaraRadera
 5. Ja frukosten e ju de viktigaste målet :) ha en underbar dag, de har jag tänkt att ha :)

  SvaraRadera
 6. vilken app är det, är det strip design? :)

  SvaraRadera
 7. Njuter av sommarvärmen gör jag, dock så har jag inte badat än xD haha. Kom i halvvägs förra månaden och då jag skulle bada i helgen tyckte jag det var lite för kallt. Men nu då det varit fint väder en längre period och solen legat på, kan jag tänka mej att det är varmare att bada, så nu skulle jag kunna tänka mej det!
  Så gott med grillad lax och delikatesspotatis, skapligt fin kombo liksom :)

  SvaraRadera