torsdag 10 juli 2014

Campingen

Mysigt plejs!

Jag känner att jag måste visa fler bilder från campingplatsen vi bodde på. Den var helt fantastisk! Att maken också valde bästa tältplatsen var ett stort plus. Vi bodde precis framför sjön, där hunden ofta svalkade sig i. Sedan hade vi nära till servicehus och toaletter.

Det fanns gott om änder

Jag tycker att det var riktigt bra att det fanns kylskåp och spis med ugn, som man kunde använda. Nu grillade vi varje dag, men hade det krisat så hade vi kunnat laga mat inomhus.

Trevlig camping!

Vackra omgivningar!
Det fanns flera promenadstråk i den vackra miljön. Det fanns även en linflotte man kunde använda, för att komma från den ena sidan sjön till den andra. Det var riktigt mysigt att använda den!

Bassängområdet
På campingplatsen fanns även en 50 metersbassäng och rutschkana. Det fanns mindre barnpooler också. 

Minigolf och schack

När man inte solade eller läste böcker, kunde man sysselsätta sig med att spela schack med stora pjäser. Minigolf kunde man också spela. Det hoppade vi över, då vi inte tyckte det var någon rolig bana.

Cafét

Vid receptionen och cafét fanns lättare rätter och glass att köpa. 


Det bästa var nog att det fanns otroligt fina och fräscha toaletter och duschar! Personalen gick och städade flera gånger om dagen. Härligt! Att sätta sig på en skitig toa är bland det värsta jag vet. Jag kan verkligen rekommendera Röstånga camping om ni ska åka till Skåne. De får högsta betyg av mig!

Det jag bland annat kan sakna med campinglivet är ljudet som uppstår när man öppnar tältet eller när grannarna öppnade sina förtält. Det jag kan tycka är skönt med att vara hemma igen, är att det inte längre är några problem med att vakna mitt i natten av att man är kissnödig. Det tog mig emot att tränga mig ur den varma sovsäcken för att gå på toa. Då höll jag mig hellre till morgonen därpå. 

Gillar du att campa?


8 kommentarer:

 1. Har väl egentligen aldrig campat på riktigt, tältat har man väl gjort nån gång men aldrig mer än en natt. Men jag gillar tanken på det iallafall.
  Kanske det blir en husbil nån gång i framtiden. :)

  SvaraRadera
 2. Den såg ju jättefin ut den där campingen! Får åka dit någon gång när det är dags för sådana sorters bilsemestrar igen. :) Kram

  SvaraRadera
 3. Ser jättefint ut! Tack för tips!

  SvaraRadera
 4. premiärcampat med husvagn i år, det var ju mysigt. Men oj vad man får flytta grejer hit och dit innan de fått sin rätta plats. Och kylskåpet rymmer i och för sig mer än vad man tror. Lite trångt, men man ska ju inte trycka inne i husvagnen dygnet runt. Toan provade vi några gånger, men nä usch bara slit och släp med vatten och skumma dofter ibland. Så den bojkotta vi till slut. Bättre då med campingens servicehus.

  SvaraRadera