torsdag 10 juli 2014

Tävling: Designa din egna almanacka

Hoppas såklart på vinst!

Alla känner väl till personligalmanacka.se vid det här laget. Här kan man välja hur ens almanacka ska se ut och man väljer även vilken storlek. En fantastisk idé! Nu har man dessutom chansen att vinna en hos Epicfail. Läs mer om tävlingen.  Nu håller jag både tår och tummar för att jag vinner!

6 kommentarer:

 1. Åh, sådant är kul. Jag använder det inte så mycket själv, har mer blivit telefonen nu för tiden. Men de är söta. Har faktiskt en sådan som jag gjorde själv. Lycka till i tävlingen :*

  SvaraRadera
 2. Tack, ja de känns jättebra de här :)

  SvaraRadera
 3. sv: Ja, jag med, typ isglass och yoghurt...

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas att du vinner vännen. Själv har jag redan en för kommande läsår. Fyller i den dagligen. :) Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas du vinner. Jag har i gen kalender... tfn räcker för mig

  SvaraRadera