måndag 21 juli 2014

Önskan: Tappa kilon

Min förhoppning var att jag denna semester skulle börja mitt "nya" liv. Så tänkte jag för ca 3 veckor sedan. Min tanke var att jag skulle träna ordentligt, i stort sett varje dag. Men så har det inte riktigt blivit. Kan jag skylla på att det är för att det har varit för varmt?


Jag behöver verkligen gå ner några kilon. Ja, det är mycket roligare att köpa kläder till sig själv då. Det känns också mycket bekvämare att visa sig i bikini. De är av dessa anledningar jag först och främst vill bli smalare. Johannas sköna bantningstips behöver jag inte testa. Hon har ju redan visat att de inte funkar. Jag vet att det är träning och rätt kost som gör skillnad. Någon diet hoppar jag inte på. Jag tror på motion, nyttig kost och regelbundna måltider. Viktnedgången får ta den tid den tar. Men när ska jag börja? Idag? I morgon?

25 kommentarer:

 1. haha, jag hade samma tanke, inte att gå ner i vikt, men att bli mer aktiv, äta renare och mer regelbundet och så, dricka lite mindre öl. HAHA. Sämst. Men jag äter definitivt mer rent i alla fall :D

  SvaraRadera
 2. Börja imorgon. Jag kämpar också med vikten. Vi kan peppa varandra.

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte heller på ngn diet,utan bra kost o träning ger bra resultat ,känner igen mig jag kom igång med träning i vintras och ni när gymmet stängt i tre veckor föll latmasken in:)känns inge vidare att springa o jaga barn i bikinis nu hihi men det får bli beach 2015 har jag bestämt ;)kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får också satsa på beach 2015.

   Radera
 4. Hej!😊

  Som du säger nyttig mat i motion är det bästa som kan få en att gå ner i vikt och må bra. Jag kommer göra ett inlägg om min viktresa så småningom på bloggen så håll utkik! Så roligt att du lämnade ett kommentar efter dig. Ha en fin kväll😊❤️ /Fitnesskattis

  SvaraRadera
 5. Motion är så gott för kropp och själ.. Låt oss ta viktnedgången som den kommer.. Vi duger som vi är:)

  SvaraRadera
 6. Börja direkt men ta det lugnt, gör inga megaförändringar på en gång för då blir det mycket svårare att hålla. Jag har nog gjort varenda bantnings/träningsfiss som finns och det enda råd jag har är gör små förändringar undan för undan och låt det ta tid!

  SvaraRadera
 7. kan va svårt att köra igån på semestern, men det behöver inte vara så mycket jag går en promenad på 30 minuter o har tagit bort kolhydrater o ser till vad jag stoppar i mig o har lyckats tappa över 3 kilo på 2 veckor men nu börjar semestern o då lär det väl bli lite slarv :)

  SvaraRadera
 8. Härlig video!
  Lycka till. Hoppas verkligen att det blir resultat för dig ;)

  SvaraRadera
 9. Känns skönt att man inte är ensam i allt sånt här :) .
  Jag vet själv att jag aldrig skulle kunna följa någon strikt diet och träna 7 gånger i veckan. Skynda långsamt och äta allt men i lagom mängd. Så enkelt är det nog egentligen.
  Kram

  SvaraRadera
 10. I våras var jag så flitigt, får köra igång snart igen. Heja dej också

  SvaraRadera
 11. Håller med dig, jag kan tycka att i denna värme o under semestern så ska man unna sig de man känner för :) hade jag varit du så hade ja kört från o me september jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kanske ska vänta till september då.

   Radera
 12. Ja men dagen har hittills varit bra. Hoppas att du oxå har de bra i värmen

  SvaraRadera
 13. Tack detsamma :)
  Vad gör du för spännande denna tisdag?

  SvaraRadera
 14. Själv ska jag börja nästa år! Klappat å klart! :)

  SvaraRadera