tisdag 22 juli 2014

Skickas tillbaka

Kul med paket!
För första gången beställde jag någonting från nelly.com. Nästan varenda bloggare tycks ha beställt någonting därifrån, utom jag förrän tills nu. Idag kom paketet, som jag hade väntat på. 

Så fina, men....

Guldglittriga skor. I min storlek, 35. Så himla fina! HÄR hittar du skorna. De är endast fina att se på, tyvärr. De var inte alls sköna på. Jag fick klämma in mina små fötter. Längden var perfekt, men de var för smala. Jag har inte direkt breda fötter, men ändå kändes det som om jag fick klämma in fötterna. Nu har jag redan korta tår, men hade de inte suttit så tight på, hade det kanske gått att få tårna att bli utsläppta i öppningen. 

Bekväma? Not!
Ja, ni ser ju. Inte är det bekvämt att stänga in små fötter i trånga sandaler. Tyvärr får jag skicka tillbaka dom. Det är ju onödigt att betala för skor man ändå inte kommer kunna använda. Man kanske skulle satsa på dessa läckra träskor i stället. Eller?

14 kommentarer:

 1. Här har du en bloggare till som aldrig beställt från Nelly =)

  SvaraRadera
 2. Det är så tråkigt när skor inte passar. Trällena ser ju trevliga ut tycker jag. Go for it :)

  SvaraRadera
 3. Vad synd att de inte passade! Jag vet ju själv att det är svårt att hitta skor i stl 35 :)

  SvaraRadera
 4. Men fy vad trist! Det är så surt när saker man väntat på inte passar, det har hänt mig med. Skorna var ju som sagt urfina att se på men de måste ju gå att gå i också såklart. Hoppas du lyckas bättre med träskorna om du nu beställer dem.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet inte om jag kommer att beställa de fina träskorna eller inte.

   Radera
 5. Jag har alltid det problemet.. Finns knappt några skor jag får ner mina breda fossingar i :(

  SvaraRadera
 6. Jag har aldrig beställt från Nelly...:)

  SvaraRadera
 7. Storlekar är så himla olika överallt, så jobbigt när man måste skicka tillbaka :(. Jag beställde från nelly en gång för ungefär 4 år sedan, fick hem kläder som var trasiga och i världens b-material. Sen dess har jag inte varit ett dugg sugen på att lägga någon order där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen tråkigt att behöva skicka tillbaka. Men vad gör man?

   Radera