tisdag 1 juli 2014

Reklam för dammsugare


Jag kan tycka att denna reklam är lite rolig, men samtidigt tycker jag att den är den tragisk. På samma gång som reklamfilmen visar hur bra dammsugaren suger, så speglar den dagens samhälles krav på hur man ska se ut.Lite förnedrande är allt reklamen. Sedan kan man ju undra varför det inte är en man som står och poserar framför fotografen.

Nu en fråga till er: Är reklamfilmen...
BRA eller DÅLIG?


Besökstoppen

6 kommentarer:

 1. solen har skinit, nu muler det på.
  Hos dig? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är vädret väldigt växlande.

   Radera
 2. Den är rolig men håller med dig om att den samtidigt är lite tragisk ...

  SvaraRadera
 3. Jag har en lägenhet på G. Som jag ringt och "tjatat" på ett företag om, men får jag den blir det inflytt i Januari. Men det är nybyggnation det handlar om, så det är inte det lättaste, alla vill ha dem. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas du lyckas få lägenheten!

   Radera
 4. Jag tycker själv reklamen är jättekul, och skulle gärna se en version med en man :)

  SvaraRadera