tisdag 1 juli 2014

Träning på gymmet

Så skönt med träning!

Äntligen! Ja, äntligen blev träningen av. Som jag har sett framemot att få träna. Visst, jag kunde inte träna fullt ut på grund av min vad, men jag tränade det jag kunde. Sedan gick det fint att värma upp med crosstrainer. Min man tränade också idag. Det är verkligen kul att träna tillsammans! Nu får jag bara hoppas att jag blir helt bra i vaden att jag kan träna ordentligt. Min största förhoppning denna sommar var just att komma igång med träningen. Det är ju alltid enklare när man är ledig. 

Hur pass mycket tränar du på sommaren? Oftare eller mer sällan än annars?

20 kommentarer:

 1. Härligt med träning! Jag tränar nog mer på sommaren än annars tror jag :)

  SvaraRadera
 2. Skönt du kunde träna :)

  Har inte planerat något alls på semestern, svårt då sambon har eget företag och inte vet hur han måste jobba. Du då?

  SvaraRadera
 3. Jag går typ en mil varje dag :D

  SV: tack, blev toknöjd!

  puss

  SvaraRadera
 4. Låter inte rent fel det heller :) inte för jag gillar campa dock :)

  SvaraRadera
 5. Roligt att träna tillsammans! :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja visst är det, älskar Zaras kläder!

  SvaraRadera
 7. bra jobbat!
  alltid bra att träna lite än inte alls, vilket jag borde lyssna på ;)
  är du duktig med design koder här på blogg.se? tänkte om du kunde hjälpa mig, hojta!

  SvaraRadera
 8. Vad gött med lite träning! Jag tycker att det är betydligt lättare att ge sig ut på en löprunda eller en lång promenad under sommaren, men in på ett gym har jag svårare för :) dock är det ju alltid lika skönt efter ett gött gympass!

  SvaraRadera
 9. Sv: Ja, håller med! Låter mysigt :)

  SvaraRadera
 10. Svar: Det är ju det bästa. Själv har jag ju ensamarbete så kan inte riktigt hålla med om det, även om jag träffar kollegor några minuter när jag hämtar bil och tidningar på lokalen så märker jag ju inte av det på samma sätt.

  SvaraRadera
 11. Ja de får vi hoppas, har iallafall kommit på att boka en läkartid är ingen lätt historia

  SvaraRadera
 12. Härligt att du kan träna igen - Jag tränar det lilla jag kan p.g. skada & sjukdom lika mycket hela året!

  SvaraRadera
 13. Åh så skönt med träningen! Hoppas du får en bra dag. Kram

  SvaraRadera