torsdag 28 augusti 2014

Året är 1983 eller 1984


Korvgrillning

Här kommer min första Throwback Thursday (TBT). Det är allt roligt att kolla på gamla bilder. Dessa bilder är tagna i slutet av 3:an (eller var det i början av läsåret?), när vi är på lägerskola på Galtarö.

Sångsamlingen är precis över

Jag minns att vi var där med parallellklassen. Vi sov över i två nätter. Vi delades in i olika grupper och vi fick därför olika färger på kepsarna. Under dagarna hade vi olika aktiviteter som skulle göras. Många föräldrar var med. 

Nostalgi
Här är jag flickan i den röda kepsen och jag håller armen runt min mamma. Mamma var med och höll i olika lekar. 

Kanske det blir TBT nästa torsdag också.

10 kommentarer:

 1. Så kuk att kika tillbaka ibland , eller inte.. Allt gott

  SvaraRadera
 2. Kul att ha gamla bilder på sådant.
  Minns en lägerskola vi hade i femman, undrar om jag kan hitta mina gamla bilder från det?
  Får leta i några gamla lådor här :)

  Trevlig helg på dig.

  SvaraRadera
 3. sv: tack! Det kändes dock för uppklätt för marknad, så jag bytte om igen, hehe, men den åker på för utekvällen senare :)

  SvaraRadera
 4. Å, så kul att se dessa bilder!

  SvaraRadera