lördag 30 augusti 2014

Shopping och nagelfix i Göteborg

Jag har känt mig väldigt passiv i bloggvärlden den senaste tiden. Jag har inte vetat vad jag ska blogga om och jag har knappt orkat besöka andras bloggar. Men nu är jag glad över att det faktiskt blir ett inlägg.


I förmiddags åkte jag in till stan. Främsta anledningen till att jag åkte till Göteborg var för att jag skulle fixa mina naglar på en salong. Nu har jag nytt shellac och det känns toppen! Jag ville ha mig nya tröjor, för det känns som att jag inte har några hemma. De jag har, är randiga. Nu ville jag ha något nytt. Men hur svårt kan det vara att hitta eller bestämma sig?! Antingen är tröjan kanonsnygg men passar inte min kropp eller så är den för dyr. Sedan har jag en sådan beslutsångest att du anar inte!


Tills sist hittade jag två tröjor som jag gillade och så blev det även en ny axelväska. En större väska än den jag redan har. Man behöver ju väskor för alla syften, eller hur?

Smakade inte alls illa!
Magen började kurra och det fick bli en kycklingmacka hos Steinberger & Nyberg. Så god den var! Men jag lämnade översta delen av brödet. 

Så nöjd!

Jag var HÄR och fixade naglarna. Shellac är verkligen toppen! Naglarna blir starkare, men ändå inte så hårda eller tjocka som akryl. Denna gång valde jag väldigt en ljus rosa färg.

Jag börjar nog bli gammal, men jag är trött efter flera timmar på stan. Tydligen tar det slut på mig att springa in i den ena affären efter den andra. 

Bra utfört!

Jag får passa på att gratulera min man som idag genomförde Bockstensturen. Han cyklade 5 mil i kuperad terräng med MTB. Bra kämpat!

12 kommentarer:


 1. Jag har kusiner och kompisars barn och kollegors barn osv som går i skolan, givetvis vet jag hur det är, när jag hör hur dem berättar. Lärarna gör allt vad dem kan. Det behövs dock mer och fler lärare, mindre klasser, mer skolkuratorer och skolsjuksköterskor. Minns när jag gick i skolan var bara skolsköterskan där på tisdagar. En skolsköterska behövs alla veckans dagar. Kanske behövs en skolpsykolog för skolbarnen att kunna träffa och prata av sig med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har en skolsköterska på plats alla dagar. Skolan borde bli statlig igen!

   Radera
 2. Fina naglar,vad kostar det att fixa dessa?
  Undrar Helena

  SvaraRadera
 3. Svar: Det var den också!

  Låter ändå som om du hade en bra dag! Tror inte det är du som börjar bli gammal, blir också trött efter en shoppingdag och jag är femton. Känner igen mig i det där med väskor, helst ska det var en i varje storlek i alla färger ;)

  SvaraRadera
 4. Yay, well done till maken!
  Snygga nails och väskor kan man inte ha för många av ;)
  Lisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina naglar och väskor är viktiga saker i livet.

   Radera