fredag 3 oktober 2014

Hösten är här


Vackra höstfärger!
Sommaren är min absoluta favoritårstid. Det bara är så. Men jag kan ändå tycka att hösten är vacker med alla sina fina färger. Luften känns frisk och sval. Hösten luktar gott på något sätt. (Det låter kanske lite konstigt, men jag tycker det.)

Ljusuppladdning
Idag har jag laddat med nya ljus. det blev både vanliga ljus i olika höstfärger. Det fick även bli en påse med värmeljus. Så mysigt det är med en massa ljus tända, när mörkret faller på. 

Ha en trevlig helg alla!

15 kommentarer:

 1. Älskar Hösten ♡ ...

  SvaraRadera
 2. Det är ju så himla mysigt med levande ljus :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar hösten och alla färgskiftningar!

  SvaraRadera
 4. Men dem som kommer från Tyskland och leker att vi är svenskar då?
  Det heter ju Kines när man kommer Kina? Japan när man kommer från Japan, och Indones när man är från Indien. Ska man säga att någon är svart eller brun som är från Afrika? Menar det heter ju Nigress om man är kvinna, det är ju inte lika fult som ordet neger.
  Debatten kan väl inte handla om kallelsen? det handlar ju om att dem är ett folkslag? man kommer alltid leka Indian och Cowboys. Och det är ju inget man förbjuder? När ens barn springer omkring med fjädrar på huvudet eller hattar på huvudet?

  Mys!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du verkar inte ha förstått varför debatten om scenerna i Pippi Långstrump. Att ordet kines har använts, har aldrig kritiserats utan att hon drar ut ögonen och leker kines. Vi har många adopterade barn från Kina här i Sverige. De kan känna sig kränkta när de ser detta. Inget barn ska behöva känna sig kränkt!

   Du kan inte dra en jämförelse mellan cowboys och neger. Cowboys har aldrig blivit förföljda eller behövt vara slavar. Ordet neger har ofta använts i negativt syfte.

   Radera
 5. Svar
  1. Jag tycker att alla årstider har sin charm.

   Radera
 6. Jag föredrar också sommaren, men hösten har sin charm absolut:)

  SvaraRadera
 7. Alla årstider har sin charm och hösten är absolut en mycket härlig tid. Oftast är det torrt och fin väder även om det inte alltid är sol. Milt och hög luft, som du sa.
  Ha en go lördag!
  /P

  SvaraRadera