torsdag 13 november 2014

Rustad för vintern


I love them!

Efter era rekommendationer i detta inlägg bestämde jag mig för dessa stövlar. Idag hämtade jag ut stövlarna på utlämningsstället. Jag har lärt mig att jag måste våga att beställa skor på nätet, då det annars är svårt att hitta 35:or i vanliga skobutiker. Man kan ju skicka tillbaka ifall skorna eller stövlarna inte passar. I detta fall behöver jag inte skicka tillbaka. Stövlarna är väldigt sköna! De är fodrade, så jag kommer inte behöva frysa i vinter. Jag är inget annat än nöjd med köpet!

Besökstoppen

15 kommentarer:

 1. Stövlarna är jättefina!...behöver nog själv införskaffa nya till kommande vinter.

  SvaraRadera
 2. Åh vilka snygga!! Har precis införskaffat mig ett par liknande :)

  SvaraRadera
 3. De är superfina =)
  Riktigt tjusiga.

  SvaraRadera
 4. Måste med orka ta tag i skor, får bli när flytten är avklarad

  SvaraRadera
 5. Dem ser rejäla ut! :)

  Sv: Ja, ett liv utan hund vore synnerligen tråkigt!!

  SvaraRadera
 6. funderar på o köpa gummistövlar för det är ju blött o grått bara :)

  SvaraRadera
 7. suuperfina, och skönt att storleken funkade :D

  SvaraRadera
 8. Riktigt snygga skor :)

  SV: Tack fina du, de är verkligen supergoda :)

  SvaraRadera