måndag 3 november 2014

Så himmelskt!


Triumf Glasscafé
I lördags var vi förbi glasscaféet i Sävedalen. Det var inte första gången vi var där och inte heller den sista. Så många sorters glassar och så många smaker att välja mellan. Att bara bestämma sig för vad man vill ha, kan ju ta en evighet. 

Mums!

Efter en stunds fundering, valde jag en glassbomb med nötglass och nötkross. Det smakade ju inte illa, direkt.

Makens val
Men jag ångrade mig nästan lite att jag inte valde pannkakor med kulglass istället. Det är tur att man inte äter sådana här glassmenyer för ofta. Det är ju så mycket godare när man inte äter det var dag!

20 kommentarer:

 1. men åh så gott!

  Ja det känns underbart med hus :)

  Ja bebis kommer man ta massor med kort på, men jag saknar ta mina naturfoton som jag gillar, kommer inte bli lika mkt sånt sen när man har en liten

  SvaraRadera
 2. Den sorten du valde skulle jag säkert ha gillat också! Ser jättesmaskigt ut!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
 3. Ser onekligen gott ut!

  Trevlig måndagskväll!

  SvaraRadera
 4. nice

  p.s tävling på bloggen, delta gärna. Du vinner ett par valfria hörlurar från den populära märket, sudio!

  SvaraRadera
 5. Tråkigt, här står ( stod) det inte vid samma ställe, så man hitta gravljusen för sig och halloween sakerna för sig själv. Hör av dig till butikerna och säg vad tycker så kanske de ändrar till nästa år. :) Tror de blir glada om kunderna ifrågasätter och säger vad de tycker.

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag ju glasssugen ♡ hihi ...

  SvaraRadera
 7. Men så gott:) Vet att det finns några Triumf glasscaféer häromkring, men det har jag inte varit på:)


  ps. Observera att jag bytt bloggadress till min gamla patriciac.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för informationen om din bloggadress!

   Radera
 8. Å, så gott det ser ut! :)

  SvaraRadera
 9. Men åh, så gott! Blir sugen på glass trots att det snöar ute :D

  SvaraRadera
 10. Men så gott!!! Den hade man inte tackat nej till!!!

  SvaraRadera
 11. ja sånna glasställen finns lite varstas i vårt avlånga land

  SvaraRadera
 12. Den där glassen såg helt makalöst god ut!

  SvaraRadera
 13. Visst har de många sorter! Brukar bli ett besök... eller två emellanåt, älskar deras glass! Särsklt de med choklad och nötter!

  SvaraRadera