lördag 29 november 2014

Skött om mig och bilen

En träningsdag


Idag har jag både tagit hand om mig själv och bilen. Efter en lång sovmorgon och hundpromenad, stack jag iväg till gymmet. Där startade jag upp med 30 minuters cykling. Efter det blev det styrketräning.
Ett filmklipp publicerat av @buchterinnan
Jag älskar benpressen! Antagligen för att jag är ganska stark i benen, även om det inte syns. Idag höjde jag vikten och jag orkade det! 102, 3 kg blev det.

Mask i ansiktet
Väl hemma, lade jag en ansiktsmask. Det är alldeles för sällan jag lägger en ansiktsmask. Jag borde definitivt göra det oftare, särskilt nu.

Biltvätten

Jag borde ha tvättat bilen tidigare, men idag blev det av. In i tvätthallen och bilen blev så grann. Dock behöver jag också göra rent bilrutorna från insidan, särskilt bakrutan. Där brukar ju Yambo flåsa och bakrutan blir därför fläckig på insidan. 

Nu blir det bara en lugn hemmakväll. Imorgon väntar hundsim och kalas. 

10 kommentarer:

 1. Härligt med styrketräning :)

  SvaraRadera
 2. Lät som en bra dag igår och som en bra dag idag :)

  SvaraRadera
 3. Efter ett träningspass känns det så fantastiskt i kroppen. Det är så härligt! :)

  SvaraRadera
 4. Hejsan!

  Jag vill bara tipsa dig om att 00.01 inatt startar min julkalender med tävling varje dag fram till julafton!

  Du får denna kommentaren för du finns med på min bloglovinlista och jag vill gärna ge dig detta tips så du inte missar det.

  Hoppas du kikar in och vill vara med.

  SvaraRadera
 5. Härligt! Min present till mig själv blir en aktivitetskalender till jul, dvs någon form av fysisk utmaning varje dag :-) Träning gör en gott, värsta bästa investeringen!

  SvaraRadera