söndag 28 december 2014

Äggmuffins på instagram


Recept på instagram
Instagram är bra på många vis. Man hittar inte bara en massa fina bilder, utan även inspiration av olika slag. Man finner också trevliga recept. Imorse hittade jag ett hos saraceciliaslchf. Jag tipsade min man och han lagade dessa till brunchen idag. Sara har även en blogg. Kika in här!

Makens resultat
Maken gjorde en egen variant av rätten. Han började med att linda bacon runt muffinformen. Sedan fyllde han formen med röd paprika, purjolök, fetaost och riven ost. Ägget vispade han och lade på överst. 

Riktigt goda!
Dessa blev riktigt goda kan jag lova. Jag åt tre stycken och jag var länge mätt på dessa. Gör du också sådana!

14 kommentarer:

 1. Det där ser gott ut :)

  Sv: Ja, det ska bli ett utegym här hemma. Tänkte få användning för min gamla agilityplan på 10*10 :)

  SvaraRadera
 2. Wow.. det ska jag testa nån gång... tack för tipset.

  SvaraRadera
 3. Måste testa dessa! Får bli min lunch idag. Ser sååå gott ut! Åh vad smart :D Tack tjejen. Ha en grym dag tjejen, massor med kramar!

  SvaraRadera
 4. Men muuums, det där ser supergott ut!

  SvaraRadera
 5. Har aldrig provat detta...får undersöka saken med frugan....kanske hon provat ?

  Ser gott ut hur som helst :)

  SvaraRadera