söndag 28 december 2014

Pälsvård


Resultat: En pälshög
Maken borstade av hunden igår. Det blev en rejäl hög på golvet. Nu borde inte Yambo kunna fälla mer efter den borstningen, för då blir han nästan naken. Om en stund blir den sedvanliga söndagssimningen av. Då kanske några hår släpper i bassängen, men inte så många. Få se, få se. Rejält ompysslad blir Yambo efter simningen. Då väntar både dusch, torkning, massage och stretching.  En underbar hund ska bli ompysslad och mer därtill. 

10 kommentarer:

 1. oj.. vilken hög... bara han inte fryser nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vi får hoppas att han inte fryser.

   Radera
 2. Oj, ja det blev ganska mkt :) Och vad skönt för honom att bli borstad! ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blev en hel del päls vid sidan om.

   Radera
 3. Eller hur är det galet. Jag menar nu har jag inte sett dagens barnprogram, men jag tror inte de är lika barnvänliga som när du och jag var små. Och jag tänker aldrig på kalle som han eller hon och tror inte dagens barn gör det heller. De har inte ens vanliga röster.....

  SvaraRadera
 4. Hamlet fäller med en hel del nu. Blir ju en halv påse varje gång jag borstar känns det som. :)

  SvaraRadera