söndag 7 december 2014

Chai latte


Testa du chai latte också!

Lisebergs julmarknad köpte jag Chai Latte. Dessa är från Mrs Curlies. Pulvret blandas med varm mjölk eller med varmt vatten. Än har jag bara smakat på spicy chai latte och den var god. Jag ser framemot att smaka på chocolate chai latte. Detta var helt nytt för mig. Innan har jag bara smakat på kaffe latte, men detta var nästan lika gott. 

Är detta något du har provat?

8 kommentarer:

 1. Nej, jag har aldrig provat, men det låter jättegott! Kram

  SvaraRadera
 2. å så mysigt med jul på liseberg!

  SvaraRadera
 3. när jag ska lyxa till det blir det latte :)

  SvaraRadera
 4. Gött och kunna göra själv hemma, skall kika in den där älskar chai latte

  SvaraRadera
 5. Tycker verkligen inte om chai latte

  SvaraRadera
 6. Jag har tänkt prova något liknande länge, men då jag inte gillar kaffe har det inte blivit av!

  SvaraRadera