lördag 6 december 2014

Igår o och idag


Kalas
Vilken trevlig helg jag har haft hittills! Helgen började med kalasfirande hemma hos min bror med familj. Lilltösen fyller 2 år och svägerskan fyller 40 år nu i december. Givetvus bjöds det bpde på god mat och god tårta. 

Jul på Liseberg
Jag vaknade tidigt imorse, men jag somnade om. Jag vaknade sedan strax innan kl 11. Det hör inte till vanligheterna och detta innebar faktiskt lite stress. Jag skulle in till stan senare på eftermiddagen. Att ta tåget var inplanerat, men "tack vare" att tågen var inställda på grund av elfel, så gick inte det. Men  jag fick bilskjuts, så problemet löste sig. 

Julfint Liseberg
Med underbara vänner besökte jag Jul på Liseberg. Det var riktigt trevligt! Dock blev man väldigt frusen efter ett tag. Särskilt fick man frusna händer och fötter.

Trevlig julmarknad
Det var ganska mycket folk på Liseberg idag. Den riktigt äkta julstämningen uteblev dock, då det fortfarande saknas snö på marken. 

Efter en trevlig dag på stan kom jag tills sist hem. Min man och hund kom och mötte mig, när jag kom från tåget. Det rullade åtminstone på hemvägen. Inte illa det. 

Hoppas det också det har varit en bra dag!

9 kommentarer:

 1. Liseberg har man inte varit på många många år.

  SvaraRadera
 2. Va mysigt att gå på liseberg ! Här ska vi försök locka fram julkänslorna med julbord i eftermiddag :)

  SvaraRadera
 3. Oh, mysigt med julmarknad på Liseberg. :) Har ni ingen snö alls hos er? Här har vi fått lite lite, men i dag är det tö igen och allt smälter bort. Tråkigt.
  Hoppas söndagen är lugn och skön! Här kollar vi på Vinterstudion i fulkläder. Skönt det. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, vi har inte fått någon snö än. Idag har et dessutom regnat precis hela dag. Jag hoppas verkligen att vi har snö här snart.

   Radera
 4. Men så mysigt, dit vill jag åka någon gång! Kram

  SvaraRadera