lördag 24 januari 2015

ABBA-feberHelt plötsligt, bara så där, börjar jag älska ABBA! Jag har alltid gillat ABBA, men särskilt nu blir jag extra glad av musiken. Chiquitita och andra låtar glädjer mig.

Låt oss shejka loss!

3 kommentarer:

  1. Det var länge sedan jag lyssnade på ABBA, kanske dags för lite ABBA hemma på min gata.

    SvaraRadera
  2. de var duktiga artister de där o deras musik håller än :)

    SvaraRadera
  3. Du har en bra lista :) Nästan i min smak, ABBA dagar kan jag också få :) De håller ännu ja. Jag har inte i huvudet nu hur många skivor det säljs / år. Men det är otroligt mycket och ta bara som fans klubben... Björn & Benny är musikgenier helt enkelt. Ok att Agnetas o Fridas stämmor gjorde sitt också. En av mina lillebröder kan allt om ABBA så jag har växt upp med ABBAs musik. Jag köpte två singlar förra veckan faktisgt ;) Man kanske ska göra ett inlägg om det... Jag lade ut en låt grundad från den lilla stugan där Björn o Benny med Stickan satt och tog de första ackorden igår med en annan artist ;)

    SvaraRadera