fredag 23 januari 2015

Äntligen fredag!


En solskensfredag
Vilken fin dag vi har haft! Man har märkt av solsken, snö i träden och frisk luft! En verkligen vacker fredag. 

Nytt shellac
Efter jobbet stack jag iväg till en salong för att fixa mina naglar. Förra lagret började lossa i början av veckan och då har jag så svårt att låta bli att pilla. Tyvärr blev jag också tvungen att fila ner några av naglarna, så nu är de inte så långa. Men nu har jag ju nytt lager av shellac och nu kan naglarna växa på igen.

Ha en underbar helg! Det ska jag ha!

5 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på träden! Ja, naglarna är också fina men inte lika "natursköna" som träden. Nu håller jag på att toka in mig i något konstigt, känner jag. Vi säger så här i stället, "vilka fina bilder!"
  /P

  SvaraRadera
 2. Så fin naturbilder, här lyser både solen och snön med sin frånvaro :(

  Så fina naglarna blev. :)

  Kul att du gillade inlägget :)

  SvaraRadera
 3. Här sköter sig inte vädret lika bra. Minus 37 grader :/ Så njut i fulla drag över den vackra vintern :D

  SvaraRadera
 4. Super fin bild och naglarna blev också snygga! :D

  SvaraRadera