lördag 3 januari 2015

Britt-Marie var här


Träningsböcker i mängder!
Jag gick in i den lokala bokaffären igår. Det är lustigt, men det är likadant varje år efter nyåret. I början av januari, brukar alltid böcker om träning ligga väldigt synligt i bokaffärerna. Är det för att många vill uppfylla nyårslöften? Jag har några träningsböcker hemma redan, men jag är lite sugen på Träningen som blir av av Denise Rudberg och Superlicious av Sofie Fahrman och Julia Fors. jag valde dock att avvakta.

Yoga verkar vara populärt

Ser framemot att läsa denna.
Efter många övervägningar med mig själv, valde jag tills sist boken Britt-Marie var här av Fredrik Backman. Jag har redan boken En man som heter Ove och den är inte ens utläst, för jag tycker Ove verkar så tråkig. Men en dag ska jag ha läst den! Trots detta valde jag denna bok av samma författare. Det var något med Britt-Marie som lockade mig. "Klart att jag vill läsa om henne", tänkte jag! 

Har du någon bok att tipsa om?

21 kommentarer:

 1. Japp hittills har de gått bra :) men de har ju inte gått så många dagar :)

  SvaraRadera
 2. Hejhej! Ville bara tala om att jag finns , så kika gärna in :) kram

  SvaraRadera
 3. Åhh så sugen du fick mig på att klicka hem lite böcker nu! Önskar dig en god fortsättning <3

  SvaraRadera
 4. Hej !
  Ser riktigt mysigt ut med böcker och att ha tid att läsa!
  Hoppas att boken är bra !
  kram !

  SvaraRadera
 5. Ja faktiskt, kan tipsa om pauluns! Skrivit lite om den i min blogg.

  SvaraRadera
 6. Dan Browns alla böcker ;)
  Om du inte läst dem redan vill säga?

  SvaraRadera
 7. Läst om Ove! Gillade den och skrattade mycket emellanåt.

  SvaraRadera
 8. det borde du verkligen! :)

  SvaraRadera
 9. sv; Tack så mycket! Är jättenöjd :D

  Fin blogg du har!

  SvaraRadera
 10. Ja de va skönt att få bort de

  SvaraRadera
 11. Yoga är bra det gör kroppen gott 👍

  SvaraRadera
 12. Denise Rudbergs "Träningen som blir av" kostar bara 139 kr nu på cdon, har precis beställt den.
  Ha en bra kväll // Majsan

  SvaraRadera