fredag 2 januari 2015

Svea och gymmet


Stormen Svea
Inatt stormade det rätt mycket. Med ett fönster på glänt, hördes det rätt bra. Sov inte särskilt djupt, men slog ändå inte upp de små blå förrän vid kl. 8.30. Man kan se spår efter stormen Svea i skogen i form av nedfallna träd. Men annars märktes inte stormen av något särskilt här hemma. Men jag kan tänka mig att man märkte av Svea mer ute vid kusten.  Jag hade nog förväntat mig en storm likt Gudrun, men tack och lov blev det inte så. 

Gymträning
Jag tog mig som sagt till gymmet. Det var riktigt skönt att träna! Dock försökte jag att inte ta slut på mig själv helt fullständig med tanke på att man alldeles nyss har varit förkyld. Jag hoppas att det inte dröjer för länge innan jag kommer till gymmet nästa gång. I want to be fit for fight! Beach 2015, here I come! (så internationell jag blev).

8 kommentarer:

 1. Här har inte Svea märkts så mycket heller. Skönt :)

  Härligt med träning, längtar tills jag kan träna igen

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! Skönt att komma igång med träningen igen.

  SvaraRadera
 3. jag vill också vara redo för beach 2015, ska bli kul :D

  SvaraRadera
 4. Skönt att ni inte kände av stormen så mycket!

  SvaraRadera
 5. var i malmö under stormen men det var inte i närheten tror jag av vad ni fick uppleva som bodde i mitten av framfarten av den vinden men fick ändå känna påå vilka krafter vinden har

  SvaraRadera