fredag 2 januari 2015

Nu: Mot gymmet!


train like a boss
Inte mot Sherwoodsskogen, men mot gymmet!

Förkylningen är näst intill helt över. Det var ett bra tag sedan jag tränade på gymmet. Det är ett nytt år, så varför inte starta om på nytt? Som året startar, så kommer det väl även också fortsätta? Eller? Jag vill tro det åtminstone. Jag mår bra av att träna och jag tycker det är kul att vara på gymmet. Jag hoppas att 2015 inte erbjuder några down-perioder utan bara up-perioder. Kanske dessa gymtips kan hjälpa mot de elaka down-perioderna.

Mot gymmet!

16 kommentarer:

 1. Åh snyggt, Vart kommer skorna ifrån?
  Kram Louise

  SvaraRadera
 2. Härligt med en sådan start på nya året.
  Jag ska också ta mig i kragen :)
  Gott Nytt 2015.
  Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en skön start! Jag hoppas att jag gör ett återbesök snart.

   Radera
 3. Riktigt fina träningskläder. Älskar skorna! :)

  SvaraRadera
 4. Dom där skorna gick inte av för hackor😍 ha en fin fredag 😃

  SvaraRadera
 5. Åh vilka snygga grejor, äälskar nike!!

  SvaraRadera