söndag 4 januari 2015

Min söndag


Yambo på massagebordet
Som andra söndagar, fick Yambo simma i bassäng idag. Fantastisk bra träning för honom! Efter simningen var det dags för den härliga massagen. Det var nästan som att Yambo somnade ett tag. Det går inte att ta miste på att han njuter av massagen!

Röj i förrådet
Väl hemma, väntade ett härligt projekt (not!). Vårt förråd har varit överfullt ett tag och vi behövde lasta in andra saker där. Men först blev vi ju tvungna att tömma förrådet med sådant vi inte behövde. Allt lastades ut och alla lådor öppnades. Spara eller inte spara? Det är inte klokt vad man sparar på saker!

Spara eller inte spar?
Jag hittade en låda med studentlitteratur. Det är inga böcker jag har saknat och vet heller inte om jag kommer att läsa böckerna igen. Det kommer ju ny forskning hela tiden. Det mesta kan man ju numera dessutom alltid hitta på bibliotek eller på nätet. Eller ska man spara böckerna ett litet tag till?

14 kommentarer:

 1. Nej sälj! Man tittat aldrig i gammal litteratur, den blir inaktuell så snabbt :)

  SvaraRadera
 2. Haha min vovve älskar också massage! Ja man ser verkligen att dem njuter! :)

  SvaraRadera
 3. Men va gott för honom, så söt!
  SV; Jaa, tackar :D

  SvaraRadera
 4. När jag sålde min lägenhet i stan och flyttade till fjälkinge, slängde jag alla de böcker jag köpt, då hade jag inte öppnat en ända sedan jag sluta plugga 2006, och detta var 2012 :)

  SvaraRadera
 5. Ja det syns att han njuter, ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. oh vad skönt med massage

  Nu har jag läst i kapp efter semestern
  Så nu kan du kommentera hos mig igen :)

  SvaraRadera
 7. Haha, jag är likadan med mina sjuksköterskeböcker... tittar aldrig i dom men "de kan vara bra att ha". Har varit på väg att kasta många gånger, men inte än ;-)

  SvaraRadera
 8. jag säljer min kurslitteratur direkt som jag vet att jag inte kommer ha användning för mer. Ju längre tid du väntar desto svårare är det att få sålt då det kommer nya upplagor hela tiden

  SvaraRadera
 9. Underbara Yambo ♡ ....
  Syns att han gillar sin massage.

  SvaraRadera
 10. Ohh så skönt med massage och bad för vovven, det är de väl värda

  SvaraRadera