tisdag 24 februari 2015

Vårkänslor

Det börjar kännas i luften nu. Vissa dagar mer än andra. Ljusare dagar, solsken och fågelkvitter. Visst ger det en vårkänslor? Snart är mars här och det räknas som en vårmånad. Det känns fantastiskt skönt! Ljusare och varmare dagar gör mig mycket piggare. När jag blir piggare, blir jag också mer shoppingsugen. Jag tror inte jag är ensam om att vilja ha nya plagg eller skor, när våren knackar på dörren. Vad sägs om en tunnare jacka och nättare skor? Av med varmfodrade kängor och tjock vinterjacka. På istället med tunna ballerinaskor eller sneakers. Visst verkar det underbart? Vita skor är definitivt ett vårtecken. Från att endast haft svarta kängor på vintern, så känns vita sneakers som en härlig kontrast.
Vill ha!

Jag vill förnya hela min garderob med både toppar, ljusa jeans, vårjacka och skor. Jag vill även ha en ny handväska. När jag vill ha något nytt, brukar jag alltid börja med surfa runt på nätet för att kolla utbudet bland alla vårnyheter. På Spartoos hemsida har jag hittat allt som jag skulle vilja ha.  Just nu kan du få utnyttja Spartoo rabattkoder. Visst är ovanstående plagg väldigt fina? Jag älskar väskor! Som kvinna måste man ha väskor i olika storlekar och av olika material, eftersom man behöver väska till olika tillfällen. Jag tycker det är så smidigt att kunna beställa hem från nätet. Det är endast att klicka, få hem produkterna, prova och kanske skicka tillbaka de plagg som inte passar.  

10 kommentarer: