måndag 23 februari 2015

Plastparty


Plast i stora lass
Det var riktigt länge sedan sist. Jag varit bjuden på flera stycken och jag har även varit värdinna på flera. Jag pratar om Tupperware-partyn. Dessa fantastiska produkter i plast! Så stort utbud  att man nästan blir galen. Man vill ju mer eller mindre ha allt. 

Älskade Tupperware!
Jag valde tills sist en salad-to-go, CrystalWave mugg och en multikvarn. Kolla in katalogen. Några plastprodukter reades ut och dessa kunde man köpa på plats. En rosa flaska och en rosa burk fick följa med hem.

Så gott!
Den trevliga konsulenten och hennes man bjud på ett väldigt gott tilltugg. Det smakade extra gott, när man nästan kom direkt efter ens arbetsdag.  Nu är det bara att vänta på att få hem de sista produkterna. Undra om man får in dessa i ett av köksskåpen, som redan är ganska välfyllda. 

10 kommentarer:

 1. Vi är fortfarande i dejtingläge. =)

  SvaraRadera
 2. Var längesedan jag var på ett sådant party. Min f.d kompis var konsulent och hade många partyn och jag själv var konsulent ett tag, men det var inte så roligt att dema dem. Roligare att gå på partyn :D Roligare att dema sexleksaker =)

  Svar: Ja, det var jättegott.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv skulle jag aldrig gå på partyn som säljer sexleksaker.

   Radera
 3. Jodå...sådana där grejer kan man ju bara inte få för mycket av.
  Får skicka iväg frugan på nåt sådant party.

  Ha de bäst. :)

  SvaraRadera
 4. Jag vågar knappt gå på sånna där partyn för jag är rädd att jag blir "kär" och vill köpa allt !! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan ju vara en fara med att gå på dessa partyn.

   Radera