torsdag 19 mars 2015

Bokslugare?

Vi närmar oss mer och mer den härliga sommaren. Tiden då jag älskar att vistas ute. Det kan vara allt från Avenyn i Göteborg till skärgården. Det kan vara olika saker jag älskar att göra ute. Det kan vara att ta en rask promenad i skogen, äta mat ute (konstigt att mat smakar så mycket bättre ute!), sola på en strand eller bara sitta i skuggan med en bra bok. Jag läser allra mest på sommaren, det finns ingen annan tid jag läser så mycket som just då. Jag kopplar av, njuter av vädret och slukar bokens text.


Här följer ett par böcker jag är intresserad av. Jag älskar att inspireras av träning. Jag har mest tid att testa flera av övningarna på sommaren, så varför inte läsa sådana böcker just då? Stora löparboken som Lovisa Sandström och Jessica Almenäs står bakom, är en bok jag vill sluka även om jag inte är någon löpare. All inclusive är en skönlitterär bok, som är skriven av Hans Gunnarsson. Den verkar underhållande.


Här följer ett par böcker jag är intresserad av. Jag älskar att inspireras av träning. Jag har mest tid att testa flera av övningarna på sommaren, så varför inte läsa sådana böcker just då? Stora löparboken som Lovisa Sandström och Jessica Almenäs står bakom, är en bok jag vill sluka även om jag inte är någon löpare. All inclusive är en skönlitterär bok, som är skriven av Hans Gunnarsson. Den verkar underhållande.


På många bloggar har jag läst om PT-Fias tio i topp av Sofia Sjöström och har därför blivit blivit att läsa den också. Inte riktigt enligt plan känns som en riktigt lättläst feelgoodbok. Sådana böcker behövs också och jag gillar blandning! En blandning av böcker är precis som en Gott och blandat-påse. 

Dessvärre kunde jag inte hitta dessa böcker på bokrean, men jag upptäckte sajten rabattkalas (vilken tur!) där det går att spara en slant både på cdon, adlibris och bokus. Om ni liksom jag är sugen på att köpa böcker, ska ni absolut kika här. 

2 kommentarer:

  1. i looove boooks, älskar att läsa även om det blir färre nu förtiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det underbart med böcker?!

      Radera