fredag 20 mars 2015

Fredag!!!!

Lika strumpor
Redan imorse såg jag att de flesta av mina vänner hade tagit på sig olika strumpor idag. Nästan alla statusuppdateringar var fyllda med bilder på omaka strumpor. Jag valde istället lika strumpor för alla är vi lika inuti.
Fina naglar

Tiden ändrades för nagelfix, så jag fick ganska snabbt samla ihop mina saker efter arbetsdagen. när jag parkerade vid salongen, var det precis min tid. Nu har jag nya och fina naglar. Jag är så nöjd!!

Nu: FREDAGSMYS!


9 kommentarer:

 1. Jag hade missat grejen och hade också lika strumpor,men det är egentligen imorgon som den riktiga Rocksocks-dagen är, så jag väntar tills dess. :)

  SvaraRadera
 2. Sv: Tack så mycket. Känns bra med nya bilen och förhoppningsvis blir vi fortsatt nöjd med den.
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 3. Jag missade det också...
  Superfina naglar! Lagom långa tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, jag gillar också längden. Jag tycker inte om när naglarna är för långa. Trivs inte i det.

   Radera
 4. också ett sätt att se på det

  SvaraRadera