onsdag 25 mars 2015

Dags för ett klipp!

Klippdags!

Idag är det dags för klippning och även för nya ljusa slingor i håret. Det ska bli härligt att bli ompysslad i håret. Samtidigt som jag är sugen på en större förändring, så brukar det i slutändan bli ungefär samma frisyr ändå. Oftast vågar jag inte eller så är det för att jag trivs ändå i den frisyr jag typ redan har. jag brukar lita på frisören. Hon vet oftast hur jag vill ha det eller vad jag bäst passar i.

11 kommentarer:

 1. Jag är också inne på att klippa mig snart och vill göra en förändring med frisyren men vågar inte heller riktigt.

  SvaraRadera
 2. Den frisyren längst upp till höger har jag tittat på mååånga gånger. Tyvärr har jag alldeles för tjockt hår för den... Den vänstra i nedersta raden var också snygg!
  Visst är det underbart att bli ompysslad i håret hos frissan.
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Osis använder jag mycket av, gör mitt tunna hår lite fylligare! å önskar att jag också vågade ändra frisyr! Min frissa har faktiskt klippt det kort en gång, liknande högst upp till höger, och det blev bra-när hon fixade det, men sen när jag skulle fixa till själv så bidde det inte lika bra! Nu är jag tillbaka till min pagefrisyr...suck, men jag har i alla fall provat...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är Osis bra?! Jag använder också denna fantastiska produkt.

   Radera
 4. Det gäller att få tag på en bra frisör, gärna ekologisk. Har någon ett tips på någon i Göteborgstrakten? Har själv klippt mig på många ställen men aldrig fått en hållbar frisyr egentligen. Allt ser ju bra ut när man lämnar salongen men sedan skall frisyren klara vardagen också.

  SvaraRadera
 5. Jag är nog lite som du, men jag skulle inte passa i kort hår :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag passar själv bäst i kortare frisyrer.

   Radera