tisdag 24 mars 2015

Want it!

I love it!

Dessa snygga träningsplagg fann jag hos GOFORIT.SE. Jag blir verkligen sugen på att köpa nytt, men jag kommer inte att köpa några nya träningsplagg innan jag har kommit igång ordentligt med min träning. Annars känns det ganska så meningslöst.

1. - HÄR // 2. - HÄR // 3. - HÄR // 4. - HÄR // 
5. - HÄR // 6. - HÄR // 7. - HÄR // 
8. - HÄR // 9. - HÄR // 10. - HÄR //

Men en långärmad hoodie skulle bli användbar även under mina promenader. En hoodie är särskilt skön att ta på sig en sommarkväll och det börjar bli lite småkyligt. Nr 9 skulle jag särskilt vilja ha, men jag vågar inte beställa, då jag inte vet hur Better Bodies är i storlekarna.

Skulle du vilja ha något av dessa plagg?


8 kommentarer:

 1. Rosa tröjan kanske.. såg en massa snyggt i lime på en av våra sportaffärer.. om jag får nåt kul presentkort eller så ska jag nog investera i nåt annat än rosa, tror jag...

  SvaraRadera
 2. Fina plagg! =) just nu behöver jag inget, får inte träna ännu :) och det dröjer nog innan jag kommer träna med

  SvaraRadera
 3. Snyggt=)
  Vet Linn om att du lånar hennes bilder? Inget illa ment bara en undran!

  SvaraRadera
 4. Ah, jag skulle vilja ha allt haha!! Jag skulle ju ut och börja springa igen men jag slutade amma förra veckan så jag ska bara vänta lite till. Har egentligen ingen aning om hur länge man ska vänta med att springa efter förlossningen....
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vänta du ett tag till. Tänk vilken fart du kommer att få!

   Radera
 5. Hejsan, fin blogg :D
  Kika gärna in min! Har dessutom en frågestund nu också.
  KRAM

  SvaraRadera