måndag 23 mars 2015

Lista: Vad jag inte gör

Vad gör inte du?

Denna lista har tydligen cirkulerat runt i bloggosfären, men jag har missat den ända tills jag såg den på Sannas blogg Jag tänkte att jag själv skulle göra ett försök här och nu. Det är alltså, till skillnad från många andra listor, en lista där jag berättar vad jag inte gör. 

 • Jag röker inte.
 • Jag handlar inte kläder på H&M.
 • Jag dricker inte ordentligt med vatten varje dag.
 • Jag äter inte fisk om jag inte måste.
 • Jag har inte socker i kaffet eller i teét.
 • Jag lyssnar inte på hårdrock.
 • Jag har inte ljudet på i min mobil.
 • Jag har inte några gröna fingrar.
 • Jag ska inte att tatuera mig. Aldrig någonsin.
 • Jag använder inte mascara varje dag.
 • Jag svarar inte, när ett okänt nummer ringer.
 • Jag kan inte dyka.
 • Jag snarkar inte. Undantag vid förkylning.

Nu är det din tur. Lycka till!

4 kommentarer:

 1. Jag äter inte heller fisk :)

  SvaraRadera
 2. Jag gör denna när jag kommer hem.

  SvaraRadera
 3. Den var kul, gör den en vacker dag!
  Jag röker inte heller, svarar bara på okända nummer om jag väntar samtal från sjukvården, har inte heller socker i kaffe/te, snarkar inte, har inga gröna fingrar och använder inte mascara varje dag.... det var dom jag prickade in samma som dig ;-)

  SvaraRadera