söndag 22 mars 2015

Jag är så glad!

Lägg till bildtext

Ni kanske minns mitt lilla missöde med min mobil. Den blev fuktskadad och den gick inte att återställa. Tack vare försäkring och Telenor har jag nu en ny iPhone 6. Jag är otroligt glad över den hjälp vi fick av Telenor igår. Jag är självklart glad över att ha en iPhone 6 igen. Att använda min gamla iPhone 5 i två veckor var inte särskilt roligt. Man vänjer sig snabbt vid nymodigheter. 

15 kommentarer:

 1. Förstår att du är glad över att fått en ny iPhone 6.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att det var jobbigt att vara utan den i två veckor, men skönt att allt har löst sig! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är skönt att det har löst sig. Det är annars ett riktigt jobbigt problem.

   Radera
 3. Härligt, förstår du är glad. Måste ta tag i och förlänga mitt och byta till en 6:a :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du bör byta till en 6:a! Jag är skitnöjd med min!

   Radera
 4. men så bra... då är ordningen återställd.

  SvaraRadera
 5. En ny mobil skulle jag också behöva!

  SvaraRadera
 6. Toppen!! :)
  Trevlig måndag!
  Lisa

  SvaraRadera
 7. Svar: Jasså, du känner till Kalmar väl?

  SvaraRadera
 8. Svar: Naturdiet hjälper mig på det viset att jag får i mig nånting på frukost/lunch vilket jag inte får annars då jag är expert på att inte äta när jag är ensam. Men jag dricker/äter inte för att gå ner i vikt, utan för att få i mig nånting.

  SvaraRadera
 9. Ja skall bara bestämma mig för om jag skall stanna hos Telenor eller byta till något annat bolag.... :)

  Jag tänker själv inte på förlossningen som jobbig, men det är nog för personalen prata så mycket med om den efteråt och förklarade att mycket blev som det blev för jag var så dålig. Så jag är inte avskräckt från föda fler barn.

  SvaraRadera
 10. Det känns alltid bra att få bra hjälp.

  SvaraRadera
 11. Åh va skönt ! Och du - grattis till din nya "kompis" :)

  SvaraRadera
 12. Bra att du fått en ny. Själv trivs jag bra med min Iphone 5s.

  SvaraRadera