lördag 11 april 2015

Dagens inspiration


Även om jag har sådana höga mål med min träning, så tycker jag absolut att sådana här klipp inspirerar. De visar att man kan lyckas om man lägger ner tid och energi på det man gör. Sådan tid och just den viljan saknar jag, men jag vet att träning får mig till att må bra. Även om mitt mål inte är att få synliga magmuskler på magen, så vet jag också att jag skulle behöva träna mer än vad jag gör idag. När jag väl kommer igång, är jag riktigt flitig och duktig.

Just nu laddar jag batterierna inför mitt pass på gymmet. Och idag kommer jag att lyssna på min nyskapade spellista med träningslåtar. Hoppas du kan hitta något bra!Besökstoppen

6 kommentarer:

 1. Tack för din hälsning, blev glad att du tittade in hos mig ;-)

  Vad duktig och målmedveten du är! Inspirerade. Jag försöker äta bättre OCH komma igång mer med träning...känner hur bra jag mår av det.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. ja så målmedveten är inte jag med min träning här började det lugnt med 2 dars cykling o 2 dars magträning nästa vecka ska det bli tre :)

  SvaraRadera
 3. Allt som inspirerar är bra!
  Hoppas att du hade ett bra gympass :)

  SvaraRadera