lördag 11 april 2015

Ny mascara


Ny mascara på
Jag vet inte om det syns särskilt bra, men jag har införskaffat mig en ny mascara. Den gillar jag verkligen Jag har ganska korta ögonfransar och vill helst att de ska förlängas. Jag tycker nog allt att jag är nöjd med resultatet.

Smashbox är ett nytt favoritmärke
Först har jag tagit på smashbox layer lash primer (tänk er att måla en vägg utan att spackla först!). Utan att behöva vänta på att den har torkat har jag tagit smashbox hyperlash.  Som det känns just nu, kommer jag köpa denna mascara igen.

Har du någon mascara som du vill tipsa om?

19 kommentarer:

 1. Sv; Vad kul att höra!! =)
  kram på dig

  SvaraRadera
 2. Det ser snyggt ut! Jag älskar Diors mascaror och har provat flera av deras modeller men tycker alla är bra.

  Sv: Tack! Jag hoppas du har möjlighet att komma på min föreläsning i Göteborg den 2 Maj.

  You Rock!!!

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack så mycket! :) Vilken mysig blogg! :)

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack så mycket! :) Vilken mysig blogg! :)

  SvaraRadera
 5. Har ju fransar nyu så ingen behövs men ska kolla den annars :D
  hoppas du har en fin helg kram

  SvaraRadera
 6. Jag har hört många säga att Smashbox är ett bra märke. Kanske borde testa någon gång. Härlig blogg förresten!

  Sv: Nutella och jordgubbar är standard!

  SvaraRadera
 7. Aha! Tack för tipset:-) Har nyss köpt en ny mascara med fiberborste som också är bra, men detta får kanske bli nästa köp!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 8. sv: Om man kortisonbehandlas så blir man det. Eller KAN man bli det.

  har aldrig använt primer på ögonfransarna.

  SvaraRadera
 9. Jag har också korta fransar! Det som hjälper mig mest är att böja de, gör du det? ;) och sen använder jag maybelline tror jag, den blå/rosa förpackningen ;)

  SvaraRadera
 10. Använder bara en enda, som inte försvinner, rinner vid bad - heter 38 grader...Sensai. : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kanske man ska testa någon gång.

   Radera
 11. Tjejerna på skolan, eleverna alltså, är mycket för smink...men jag står över det ;)
  Ha en underbar kväll :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha! Med tanke på att du är en man så.

   Radera
 12. loreal telescopic mascara
  Det är den enda mascaran jag använder!! Jag tycker den är bäst! Jag får så många komplimanger för mina ögonfransar (dom är redan långa i sig själva, hihi) men ögonfransarna blir gudomliga med den mascaran :D Använt den sedan den kom ut för första gången. Och det är nog snart 10 år sedan lite drygt skulle jag tro hehe :)

  SvaraRadera
 13. Kör naturell look jag numera....Men innan körde jag mkt L'oreal och var nöjd med dessa!

  SvaraRadera