söndag 12 april 2015

Pod och dags att börja jobba igen

Lyssna på denna pod!
Jag har en absoluta favoritpod. Varje söndag lyssnar jag på den antingen när jag tränar på gymmet eller när jag promenerar med hunden. Denna söndag lyssnade jag på det senaste avsnittet under hundpromenaden. Wahlgren & Wistam ger ut ett avsnitt varje söndag. Jag tycker att det är synd att de inte gör det oftare. De är helt underbara att lyssna på!

Vitsippor i mängder
Imorgon är det dags att börja jobba igen efter ett härligt påsklov. Det har varit ett härligt lov med ett fantastiskt väder! Man har njutit så in i bängen. Det är klart att det hade varit skönt med sovmorgon fler dagar, men det ska ändå bli kul att träffa ens elever och kollegor igen. 

Så fina!
Jag har verkligen fått syn på många vårtecken de senaste dagarna. Det har varit vide, vit- och blåsippor, cyklister och grillar. 

15 kommentarer:

 1. Visste e den bra! Dem super härliga och Goa att lyssna på! Såg du skrivit om det med! 😁 fin blogg! /Dessan83

  SvaraRadera
 2. älskar deras pod!! :D Pernilla är så underbar på alla sätt!!! :D:D:D sofia med men jag är ju stort fan av Nilla så.. :P

  sv. jo tyvärr gör de det men för mig gör inte det så mycket. :P

  SvaraRadera
 3. Svar: Tusen tack! :) Allt bra med dig?

  SvaraRadera
 4. Så härligt när man hittat en bra pod att lyssna på :) Har en favorit jag med, men har inte direkt provlyssnat på några andra. Haha!

  SvaraRadera
 5. Kanske borde ta och lyssna på denna pod!

  psst.Tack! :)

  SvaraRadera
 6. Ja det är så skoj med Ullared, älskar att vara där! :) Finns ju verkligen allt där, hihi.

  Åh så härligt att du har haft påsklov! Önskar att jag också hade det..

  SvaraRadera
 7. Kul med pod. Lyssnade på de rätt mkt förut.

  SvaraRadera
 8. Ja, nu är påsklovet över och tjejen får det lite lugnare hemma på dagarna igen :P

  SvaraRadera
 9. ja vissa har det bra o kan ha lov :)

  SvaraRadera
 10. Åh, som jag älskar den typen av vårtecken!

  SvaraRadera