söndag 12 april 2015

Så fina saker!


Malene Birger
Så mycket fint, som har gjorts av  Malene Birger. Allt i collaget skulle jag vilja ha. Sandalerna skulle ju passa alldeles utmärkt, när värmen kommer. Inte bara praktiska, de är snygga också! Väskorna - i love! Storleken på väskorna är ju perfekt under alla utflykter man kan göra på senvåren och sommaren. En kvinna behöver ju en väska till varje tillfälle. Klassiska och stilrena toppar, tröttnar man aldrig på. iPhone-skalet är riktigt snyggt, men jag är osäker på om jag vill ge över 300:- för ett som inte skyddar mer än vad det gör.

Något som föll dig i smaken?


20 kommentarer:

 1. Svar: Det är rätt långt ifrån där jag bor så ärenden dit har jag inte, och samtidigt om jag hade haft det hade jag inte kört utanför hans hus, eftersom han bor uppe i skogen och vägen bara är upp till hans hus hade han sett mig om jag kört upp dit, men jaa, tanken har slagit mig :D

  SvaraRadera
 2. Jag skulle gärna ha ett sådant mobilskal eller en väska kanske:) Snyggt som tusan.

  SvaraRadera
 3. Fina saker :) väskan är snygg, men här kör vi bara skötväskan nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att skötväskan är mer praktisk för er.

   Radera
 4. åh älska marlene birger!

  SvaraRadera
 5. hahaha ja jag älskar dem!! :D

  SvaraRadera
 6. Väskan vill jag ha! Hur fin som helst ju. :-)

  SvaraRadera
 7. Mycket snyggt!
  Och ja - i helgen kändes det verkligen som våren kom på riktigt!
  Hälsa Gbg! :)

  SvaraRadera
 8. AHHH ge mig de väskorna SÅ läckra:) hoppas annars du haft en kul helg.

  Om du gillar New England kan du kika in min nya post:)

  ha en kanonvecka

  LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

  SvaraRadera
 9. Ja det ska verkligen bli skönt med häck. Om du sett mitt tidigare trädgårdsinlägg så ser du hur vår avgränsning till vägen såg ut innan. Bara betongpelare + några tuijaplantor på ena halvan av gräsmattan (som ej syns på bild). Så hoppas på att de kommer överleva :) vattnar & vattnar nu om dagarna.

  SvaraRadera
 10. Jag gillar väskorna, tycker dom är så fina. :)

  SvaraRadera
 11. Jättesnyggt! Jag fastnade för allt ihop!

  SvaraRadera
 12. Åh, alllt var fint tycker jag! :)

  SvaraRadera
 13. Fint så man dör lite! :) Vill också ha allt.
  Klar man ska ha en väska för varje tillfälle ..hehe
  Lisa

  SvaraRadera
 14. Allt var fint. Du får önska dig till födelsedagen!

  SvaraRadera