onsdag 15 april 2015

En rosa glass med hallonsmak

Så god!

Förutom alla vårblommor, så är väl all glassförsäljning ett säkert vårtecken. Det är nu man blir sugen på glass. I helgen som var, smakade jag nog på vårens godaste glass. Rosafärgat mjölkchokladstäcke och hallonsmak inuti. Hur gott låter inte det? Glassen heter Magnum Pink. Om du inte redan har smakat på den, så gör det nu!

Vilken är annars din favoritglass?

11 kommentarer:

 1. Åh den glassen vill jag allt testa! :)

  SvaraRadera
 2. fy dig ite snällt o lägg aut nu när jag inte får äta sånt :)

  SvaraRadera
 3. Den där var helt okej, men finns godare :)

  Svar: Ja, det var det verkligen!

  SvaraRadera
 4. Låter god...
  Annars gillar jag Tip Top :)

  SvaraRadera
 5. jag älskar glass, men inte sådan med fruktig smak tyvärr :o men nice att du gillade den ^^

  SvaraRadera
 6. Åh den var så god.
  Jag älskar glass =)

  SvaraRadera