tisdag 7 april 2015

Tisdagsshopping


Frölunda Torg
Idag fick det bli en tur till Frölunda Torg. Där handlar vi inte särskilt ofta och det märks tydligt på att vi knappt hittar överallt. Jag gillar egentligen inte köpcentrum, eftersom jag tycker det är roligare att kunna gå ut och in. Men ska man jämföra köpcentrum som finns i Göteborgsområdet, så kan jag nog tycka att Frölunda Torg är det trevligaste. Här ligger inga uteliggare och det luktar inte kiss som det gör i FemmanHuset (Nordstan).

Inköp från Lagerhaus
Klart det blev lite shopping. En av mina favoritbutiker är helt klart Lagerhaus. Där köpte jag 6 st flaskor "to go" och en svart hållare till dessa. Det blev också en mormorsburk av glas. Det är en perfekt burk till att förvara godis, skorpor eller annat gott.

Ny tröja
Jag besökte Dressing Room. Där brukar jag sällan hitta något som jag vill ha, men idag hittade jag en tröja som jag dels gillade och som också passade. Jag hoppas på att använda denna ganska så flitigt. 

Vad morgondagen har att erbjuda, får vi se då.

3 kommentarer:

  1. Ja, nog är det trevligt att slippa kisslukt när man ska handla!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina fynd =)

    När jag känner mig redo, kanske jag delar med mig.
    men det är rätt privat än så länge :)

    SvaraRadera