tisdag 19 maj 2015

En tacksam tisdag


På väg

Vilken oförskämt bra dag jag har haft på jobbet idag! Först var jag lite orolig över att det regnade, eftersom en utedag väntade. Det visade sig senare att det inte var något att oroa sig för. Typ 10 minuter innan vi skulle börja gå, slutade det regna och vi slapp regn resten av dagen också.

På plats

Väl på plats väntade lekar, medhavd matsäck och bakning. Eleverna fick också lära sig hur man gör upp eld på ett enkelt sätt.

Bakning på G

Krabbelurer bakades och eleverna verkade tycka om dessa. Jag minns att jag själv fick baka sådana, när jag var scout. Här har du receptet. En del kallar detta "bakverk" för skrabbelucker. Vilket säger du?

Solen sken till sist

Det är underbart med utedagar, även om uteluften gör en trött på något sätt. Är inte det märkligt? Kan man få för mycket frisk luft? Även om solen inte gassade hela dagen, så kände man sig ändå varm i ansiktet, när dagen var slut. Tacksam. Precis så känner jag för denna dag. 4 kommentarer:

 1. såna dagar är trevliga.. och man känner sig ofta så nöjd sen...

  SvaraRadera
 2. Krabbelurer är barndomsminnen för mig och nu bakar jag dem själv till mina killar, mums. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. fiina foton såg mysigt ut :)

  SvaraRadera
 4. Wow låter som en riktigt härlig dag! (:

  SvaraRadera