tisdag 19 maj 2015

Mitt kökJag vet inte vad det är, men jag tror jag vet vad det är som gör att jag inte gillar att titta på Mitt kök. Jag tror också att jag skäms lite över anledningen. Jag tycker nämligen inte att det är så charmigt med Donal Skehans svengelska efter 5 minuter. Jag tycker det är riktigt jobbigt och jag slutar att lyssna på vad han säger. Tack och lov för att jag slipper att lyssna på honom en hel timme.

Just hur Donal uttalar ananas i klippet är väl lite charmigt ändå. Eller hur?

8 kommentarer:

 1. Hahahahaha... Så söt, men som du säger, efter ett tag tröttnar man!

  Svar. Tack skall du ha <3

  SvaraRadera
 2. Svar: Den som var så god :)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag kan bara hålla med dig :)
  Fin kväll till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Jag tycker han gör det bästa av vad han kan?
  Han kan väl inte göra det bättre?
  Tråkigt att du inte bryr dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brydde mig mer förr om schlagerfestivalen. Då var det roligt.

   Radera