torsdag 30 juli 2015

Bloggstrul


En sådan irritation!
Igår informerade Henrik mig på facebook att det inte gick att besöka min blogg. Jag kollade genast och det fungerade inte för mig heller, varken på datorn eller på iPhonen. Dock gick det att logga in på bloggen. Men det var ju ingen idé att skriva nya inlägg om ingen kunde läsa dom. Så jobbigt när det inte funkar! Min blogg ligger hos blogspot men jag har en egen domänadress hos Microhost.se. Nu  har jag fått all världens hjälp av företagets ägare och det är jag så tacksam över. Dessutom gjorde jag en uppgradering av operativssytemet här hemma, vilket nog gjorde susen. Alla andra verkar ha kunnat besöka min blogg utan jag själv tidigare idag.

Nu kan jag blogga vidare!

9 kommentarer:

 1. Så jobbigt när saker inte vill fungera!

  SvaraRadera
 2. Jag fick bara en vit sida men nu fungerar det igen,så skönt!
  (Använder Google Chrome)

  SvaraRadera
 3. alltid trist när saker inte fungerar som man bara vill ska. Skönt de fixade sig :)

  SvaraRadera
 4. Skönt att det fungerar =D
  Tack!

  SvaraRadera
 5. jag kunde inte tidigare.. har Chrome.. men nu funkar det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så trist att det inte funkade innan.

   Radera
 6. Jag kunde inte heller hälsa på dig igår. Det stod nåt om åtkomst nekad och att lösenord krävdes. =(

  SvaraRadera