söndag 12 juli 2015

Sun is shining


Så bra denna låt är! Jag blev förvånad över att jag gillar den, då jag inte brukar lyssna på denna typ av musik annars. Det finns väl undantag kan jag tänka mig. 

Sun Is Shining med Axwell & Ingrossso

Gillar du den här låten?

9 kommentarer:

 1. den låten är riktigt bra :)

  svar: Nej inte så bra film tyvärr, 3/5 i betyg

  SvaraRadera
 2. Svar: Vi har min svärmor, makens mamma och ungens farmor döende i cancer - efter 21 år av sjukdom. Nu är det på sluttampen och vi varken kan, vill eller får planera nåt för sommaren. Fick avboka resan på inrådan av läkare. Just nu känns det som att vi mest måste vara tillgängliga hela tiden... men vi försöker ta vara på de lediga dagarna ändå... utan att planera allt för mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag beklagar verkligen! Styrkekramar

   Radera
 3. Inte fel alls :-) Ibland överraskar man sig själv!

  SvaraRadera
 4. Härlig låt och solen skiner och himlen är blå! Älskar't!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Skitbra låt!! // Majsan

  SvaraRadera