måndag 13 juli 2015

Träning och hämtmat


At the gym
Idag blev det en sväng till gymmet. Jag var där även i lördags. Mina träningstillfällen har varit alldeles för få den senaste tiden och jag hoppas att det blir en bättring på den fronten. Det känns alltid så himla skönt efter ett pass. Idag cyklade jag först en halvtimme och sedan körde jag styrka på ett par maskiner. Jag är försiktig med att köra ben, då jag har lite ont i mitt högra knä (dock funkar det med cyklingen). 

Hämtmat
Medan jag tränade hade min man besök av en kompis. Jag hann att träffa honom. Efter att kompisen hade åkt, gjorde vi ett par ärenden. Sedan fick det bli hämtmat och vi valde kinamat. Vår favorit är wokad biff i strimlor med grönsaker i szechuansås och det fick det bli idag. Rätten är lite stark, men inte föööör stark.

4 kommentarer:

 1. Åh det där ser ju riktigt gott ut! :-D

  SvaraRadera
 2. Min favvo på kinarestaurangen (finns bara en här i Jokkmokk) är wokade grönsaker i vitlökssås! Yum. Eller biff med bambuskott, men som du vet försöker jag sluta med kött, så det får bli ett lyckligt minne ^^

  Vi flyttar på fredag, men får inte nycklar till nya lägenheten förrän 14 augusti >.<

  SvaraRadera
 3. Såg gott ut det där! :) Ville bara säga hej och tacka för besöket på min blogg. Ser ut som att vi har mycket gemensamt och jag ser fram emot att följa dig! / Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Träning, vilken grej! Toppen att du fick till det! Tänker man på känslan efteråt blir det lite lättare. Heja!

  SvaraRadera