måndag 10 augusti 2015

Nytt på iPhonen


I like!
Så roligt det är att byta skal då och då på sin mobil. Det känns nästan som att man får en helt ny mobil bara för en sådan sak. Det här skalet köpte jag när vi var på GeKås. Just nu är detta skal min favorit!

10 kommentarer:

 1. Nu denna vecka som kommer ett evenmang som heter Ljungbydagarna V.33!
  Här kommer programmet: Länken: http://ljungbydagarna.se/
  Har det till godo!

  SvaraRadera
 2. Så roligt med olika skal. Men jag måste ha sådana som har skydd då jag annars repar telefonen då jag är hopplös på att repa annars. Det tråkiga är ju att då är utbudet inte alls lika roligt :(
  Sen gillar jag ju bling till vanvett så jag funderar på att köpa ett billigt skal med lock och tokpimpa det med massor av bling. jag har ju en butik med dekorstenar så egentligen är det bara att sätta igång hahahha

  SvaraRadera
 3. Jag byter aldrig skal, förutom när det går sönder, eller jag köper ny telefon så det andra inte passar :)

  SvaraRadera
 4. Glömde, det var inte så svårt och få sponsorer, jag skickade ett personligt brev till alla =)

  SvaraRadera
 5. Vad kul :) Jag har inte skal på min mobil, får väl ångra mig om jag någon gång råkar tappa den i marken, men jag tycker att iPhones är såååå snygga i sin egen färg!

  SvaraRadera
 6. Snyggt skal och det är ju kul att byta ibland.

  SvaraRadera
 7. Snygg, finns mycket kul på Gekås

  SvaraRadera
 8. Ååh så himla snyggt skal!

  förresten så har jag just nu en tävling på min blogg där man bland annat kan vinna solglasögon/vanliga glasögon med eller utan styrka. Kolla gärna in och var med om du känner för det, hade varit jättekul :)

  SvaraRadera
 9. Vilket fint mobilskal! :)
  Tycker med det är kul att byta skal lite då och då ;)
  Tack för tipset, nog dax att byta snart för mig ;)

  Kram

  SvaraRadera