torsdag 22 oktober 2015

OBEGRIPLIGT!!!


En sådan fruktansvärd händelse
Händelsen på skolan Kronan i Trollhättan har väl ingen missat?! En maskerad 21-åring går in på skolan med svärd och går till attack. En lärare och en 11-årig pojke blev mördade. Polisen kom till platsen och sköt gärningsmannen. Han dog av skottet. Läs mer om händelsen. I samband med insatsen, var det en ambulans som körde in i en vägg. 

Det är riktigt svårt att ta in en sådan här händelse och förstå att någonting sådant här har hänt. Jag begriper det bara inte! Jag blir förskräckt och blir illamående av det som har hänt. Det är verkligen ofattbart att detta har hänt i "lilla" Sverige. Snart slutar man kanske förvånas av allt som händer, men det hoppas jag inte. Mina tankar går nu till de drabbade, till alla anhöriga till eleverna på skolan och till all personal. Jag beklagar verkligen det inträffade.

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen fruktansvärt! Mina tankar går till de närmaste.

  SvaraRadera
 2. Det här är verkligen hemskt!! :(

  SvaraRadera
 3. Ja jag ryser, det är så otäckt och ett underbetyg till det samhälle vi lever i, hur kan människor agera så här?!?! Tycker galningsdåd bara blir vanligare och vanligare...

  SvaraRadera
 4. Tyvärr är det nog inte ett galningsdåd som Therese säger utan ett noga planerat dåd utifrån rasistiska tankar och idéer och det är det som är så herrans skrämmande. Det är som att vi är tillbaka på 1930-talet innan andra världskriget. Det är mörkt i vårt land nu och jag hoppas verkligen att det vänder, det måste det göra!

  SvaraRadera
 5. Ja fy fanken! Det är förfärligt! Vårt samhälle börjar verkligen bli kallt...

  SvaraRadera