onsdag 21 oktober 2015

Pinsamt Gunilla!


Så himla pinsamt! Gunilla Persson rappar med Dogge Doggelito. Antingen tycker Gunilla seriöst att hon är bra på det hon gör eller så gör hon detta enbart för att få uppmärksamhet. Ingen annan kan väl tycka att hon är bra på detta?

8 kommentarer:

 1. det är hennes första gång, så hon var bra för att rappa för första gången :D

  SvaraRadera
 2. Ursäkta en avvikande åsikt; Videon är jättebra!

  SvaraRadera
 3. Hahah... alltså..

  sv: Supergott! :*

  SvaraRadera
 4. Haha, jag kan inte låta bli att tycka att hon är lite skön som gör en sån här grej.

  SvaraRadera
 5. Måste också säga att jag tyckte det var ganska bra. Visst är hon speciell men jag måste säga att jag gillar henne på något konstigt vis....haha // Majsan

  SvaraRadera
 6. Ha ha! Såg också det avsnittet...Jag tyckte hon var bra! Alltså inte på att rappa kanske, men jag tyckte att en annan sida lyftes fram hos henne...Att hon var mer sympatisk än jag först hade fått bilden av..Sen har jag, liksom många andra, svårt att INTE titta på henne! Hon är ju helt obegriplig emellanåt, men på ett så skönt sätt! :) Ha ha!

  SvaraRadera