tisdag 20 oktober 2015

Det kunde ha slutat värre


Möttes av det här

När jag var på väg hem från jobbet och skulle svänga in på min gata, svängde även ambulans in. Då trodde jag att ambulansen skulle till sjukhemmet intill, men så fick jag syn på att ambulansen fortsätta köra dit jag skulle. Jag upptäckte att två brandbilar redan stod på plats och att en polisbil också kom. "Herregud!", tänkte jag innan jag såg vad som hade hänt. Man inbillar ju sig alltid det värsta. Det brann på en grannes balkong. Orsaken visste de inte, men de fick slänga ut trägolvet som de hade lagt på betongen. En del av räcket gick också sönder. Brandkåren fick släckt branden ganska så snart. Pust! Ingen skadade sig och branden spred sig aldrig, men det kan ju kännas ganska så tufft för de boende ändå.

5 kommentarer: