tisdag 29 december 2015

Ge mig träningstips!


Get your heart pumping in style
Ge mig goda råd!
Jag har ett litet problem och jag tror inte att jag är ensam om det. Jag är en person, som tycker om att röra på mig. Förutom löpning, gillar jag det mesta inom träning. Jag kan vara otroligt flitig med träningen. Ca 3-4 gånger per vecka kan jag träna. Men så händer det! Helt plötsligt tränar jag inte på flera dagar, på flera veckor eller på flera månader. Jag kan inte påstå att jag inte hinner, men helt plötsligt tappar jag lusten eller vad det nu är. Kommer jag hem vid 17-tiden, så ska jag först äta och sedan vill jag umgås med hundarna och rasta dessa. Ganska snart är klockan redan 19. När mörkret har fallit på, har jag inte velat dra mig till gymmet. Istället har jag satt mig framför datorn en stund eller tittat på TV. I vinter har jag även varit förkyld och haft öroninflammation och då har jag heller inte kunnat träna.

Men nu vill jag börja komma tillbaka. Jag behöver helt enkelt en spark i baken.  Har ni några goda råd att ge, så att jag inte hamnar i några långvariga svackor igen? Jag mår bra av träning och jag vill träna regelbundet. Samtidigt vill jag hinna med att umgås med mina hundar och min man även på vardagskvällarna. 

5 kommentarer:

 1. Kan du inte gå ut och springa/powerwalk MED hundarna och din man? :) Eller hitta nåt bra träningsprogram som du kan köra hemma. Finns ju massa bra på dvd, youtube eller om man har någon spelkonsol hemma ex wii, så finns olika träningsprogram man kan köpa till.
  Förresten, har du hittat några fler poddar du gillar, jag har en uppsjö annars självutnämnd podcastexpert som jag är :P vad gillar du för typ av poddar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träningsprogram hemma hade ju kunnat vara någonting. Borde kanske införskaffa en tränings-dvd. Powerwalk med Balder är det inte tid för - än. Han lunkar helst bakom en.

   Radera
 2. Jag är precis likadan...s k periodare... Älskar verkligen när träningen blir en del av vardagen, men har tyvärr alltför lätt att falla ur när jag blir förkyld eller annat. Då kan icke-tränings-perioden bli alltför lång! Tyvärr har jag inget tips mot det annat ön att bara ta tag i det, planera in träningen i almanackan vecka för vecka...
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Planera in träningen borde jag kanske göra. Jag får nog bestämma mig för vilka dagar jag ska dra iväg. Den bästa träningen är faktiskt den träningen som blir av.

   Radera
 3. Jag är nog också en periodare och behöver en spark i baken. Så jag ska vara med i Get forever fit som startar nu 13 jan! Enkelt att följa, bryter osunda vanor, får mer energi och en starkare kropp.

  SvaraRadera