onsdag 30 december 2015

Skönhetsfabriken och shopping


En tur in till Göteborg
Redan i förmiddags åkte jag in till Göteborg. En gråmulen och kylig dag, som jag egentligen helst hade velat spendera hemma. Men det gick inte.

Skönhetsfabriken
Jag hade bokat tid för färgning av ögonbryn och ögonfransar på Skönhetsfabriken. Dessutom plockades mina ögonbryn. Jag har så ljusa ögonbryn, så de måste färgas ibland. Att ligga under ett varmt täcke med lugn musik i bakgrunden under en halvtimme, var fantastiskt skönt. 

Shoppingtur
Efter att mina ögonbryn var fixade, blev det en liten runda på stan. Jag var väl egentligen inte ute efter något speciellt, men det var kul att kika runt lite grand. Efter att vi skaffade valpen, så har det inte blivit så många turer in till stan.


Jag älskar att gå in på butiken LUSH. Det luktar så gott därinne och det ser så vackert ut med deras färgglada "ostbitar" till tvålar. 

Någon tvål följde aldrig med hem idag, men däremot Lemony Flutter som är en nagelbandskräm, en armbågskräm till min man och givetvis en sexbomb (!). 

Mysigt fik1
Efter en stund smakade det gott med en fika på da Matteo på Victoriapassagen. Det var allra första gången jag var där. Det var ett mysigt ställe, men väldigt litet. Jag hade tur som fick en sittplats.

Caffe Latte med salamitoast

Nya tröjor
För första gången köpte jag en tröja i orange. Tröjan är från Flash. När jag passerade KappAhl, fick jag från entrén syn på en svart tröja med Musse Pigg på. Jag fastnade för den, men samtidigt blev jag såklart tveksam till om jag skulle ha den. Kan en vuxen människa ha en tröja med Musse Pigg på? Hur som, den fick följa med hem också.

Efter ljusinköp på Lagerhaus, åkte jag till sist hem. Så skönt det var att komma hem! Det är tur att det inte blir shopping på stan varje dag. Ovanligt för en kvinna att tänka så, kan tänkas. 

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag och talande bilder :)

  SvaraRadera
 2. Vilka roliga tvålar! :)

  Riktiga ostaffärer går jag dock inte i närheten av! :P

  SvaraRadera
 3. Den där Musse Pigg tröjan var superfin ;)
  Vilken härlig dag du har haft.

  SvaraRadera
 4. Vad kul att fixa ögonbrynen, och lush tackar man ju aldrig nej till ;)

  sv: men eller hur, alltså det är min tur nu, att få njuta lite ^^

  SvaraRadera
 5. Underbart att få shoppa loss lite

  SvaraRadera
 6. Har blivit lite shopping här med i stan....julen du vet ;)
  Men jag har även strövat omkring utan mål några ggr för första gången på några år....oj va dyrt det blev ;)

  Gott nytt år på dig :)

  SvaraRadera