onsdag 9 december 2015

Underbara bullar!


Så gott med hembakt!
Igår blev jag bortskämd med nybakt grekiskt lantbröd med fetaost och svarta oliver. Här hittar du receptet. Även min täta näsa, kunde få mig att känna hur gott det smakade. Idag, när jag kom hem, kunde jag känna en av de mest ljuvligaste dofterna, nämligen doften av nybakta kanelbullar. Min man är verkligen underbar! Han påminner lite grand om Ernst Kirchsteiger, förutom att min man inte brukar sy. 
Underbart citat!
Själv blir jag som en solros, när jag får smaka på nybakt bröd. 

Passa på och delta i julkalendern!

3 kommentarer:

  1. Tack så hemskt mycket! :D Vet dock inte om det programmet är det jag vill gå.. Blir mycket att fundera på nu dom närmsta dagarna.

    Gud vad goda bullarna såg ut!!!!

    SvaraRadera
  2. sv: Ja, solljus är inte att förakta. Det känns som evigheter sedan sist!

    SvaraRadera